Titus van der Woude  

Ik ben Titus van der Woude en ben geboren in 1985 in Dokkum. Op 6 jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste drumlessen van Jan-Roel Hamersma. Meteen wist ik dat ik hier mee door wilde gaan!

Al snel kwam ik in aanraking met de HAFABRA wereld en werd lid bij het jeugdorkest van 'Excelsior' uit Ferwerd waarna ik op 15 jarige leeftijd de switch maakte naar brassband 'De Bazuin' uit Oenkerk. In die tijd kreeg ik les van Andries van Wieren en ben ik begonnen aan mijn conservatorum studie in Groningen.

Daar kreeg ik les in zowel klassiek slagwerk als lichte muziek drums en kreeg les van diverse docenten. Hier ben ik in 2007 afgestudeerd en direct aangenomen als docent..

Naast mijn docentschap ben ik ook als slagwerker/drummer aktief in diverse bands en orkesten met als hoogtepunt de invalklussen voor de Joop van den Ende musicals 'Evita', 'Joseph' en 'Sunset Boulevard'. Ook heb ik het voorrecht om eens in de zoveel tijd bij het Noord Nederlands Orkest en de KMKJWF kapel te mogen spelen.

Tijdens de drumlessen probeer ik zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van de leerling. Van jazz tot rock of pop, het maakt mij niet uit! Ik werk met diverse boeken en meespelen met muziek is voor mij een pre. Plezier van beide kanten is voor mij het belangrijkst, dan komt de rest vanzelf!

Voor vragen over lestijden, tarieven en alle mogelijkheden kun je contact met ons opnemen.