Fardau van der Woude   

Ik ben Fardau van der Woude en ben geboren en getogen in het Friese stadje Dokkum. Ik ben opgegroeid in een muzikaal gezin en de liefde voor muziek nam ik al snel over!
Al op jonge leeftijd zong ik in een kinderkoor en vervolgde mijn zangkunst bij het fries jongerenkoor. Daar kreeg ik ook zangles in allerlei verschillende stijlen, wat mij erg nieuwsgierig maakte. Het was niet alleen “lichte” muziek die ik voorgeschoteld kreeg; ook klassieke muziek stond op het menu.

Door deze ervaring ben ik zangles gaan volgen in de lichte- en klassieke muziek op de mbo-opleiding ‘ OA-muziek’ . Uiteindelijk heeft dit mij overtuigd om door te gaan in de wereld van de klassieke zang. In de laatste jaren van mijn mbo-opleiding heb ik dan ook toelating gedaan voor de vooropleiding van het Prins Claus Conservatorium te Groningen. In mei van 2013 ben ik succesvol afgestudeerd aan het conservatorium in Groningen.

Al vele jaren geef ik zangles in Dokkum en dat is ook wat ik het liefst doe! Samen werken aan techniek, ontdekken wat je stem allemaal kan en je liedrepertoire uitbreiden. Ook werken we toe naar ons jaarlijkse gezamenlijke concert aan het einde van het seizoen. Zo doe je gelijk podiumervaring op! Je kunt bij mij terecht voor allerlei muziekstijlen omdat ik hier zelf ook ervaring in heb opgedaan. Jong of oud, klassiek, pop of musical, kortom; iedereen is bij mij welkom! 

Voor vragen over lestijden, tarieven en alle mogelijkheden kun je contact met ons opnemen.